Osallistu Idea 2018 – Varhaiskasvatuksen parhaat käytännöt -kilpailuun!

Huom! kilpailuaika päättyy 31.8.

Onko sinulla tai työyhteisölläsi jokin innovatiivinen työtapa tai -toiminta, jonka olet havainnut erityisen toimivaksi? Kerro ja jaa parhaat käytännöt ja ideat myös muille varhaiskasvatuksen ammattilaisille!

Keräämme ideoita koko kevään 2018 kaikissa tapahtumissamme sekä netissä. Asiantuntijaraati valitsee 5 parhainta ideaa (yhden jokaisesta Vasun teemasta), jotka palkitaan Varhaiskasvatus-messuilla Finlandia-talolla pe 12.10.2018! Luvassa hienoja palkintoja tutuilta tapahtumiemme näytteilleasettajilta.

Helpoiten osallistut alla olevalla nettilomakkeella. Voit myös tuoda ideasi johonkin kevään Varhaiskasvattaja-tapahtumaan paperilla. Muistathan liittää mukaan yhteystietosi. Vinkkaa kilpailusta myös työkaverillesi!

Idea2018 -kilpailu

  • Idea2018 - Varhaiskasvatuksen Parhaat Käytännöt -ideakilpailu

    Tällä lomakkeella voit ilmoittaa ideasi ja osallistua Idea 2018 -kilpailuun. Asiantuntijaraati valitsee parhaat ideat, jotka palkitaan Varhaiskasvatus-messuilla Helsingissä Finlandia-talolla 12.10.2018.

    Varaamme oikeuden julkaista ideat. Kerrothan jos et halua nimeäsi julkistavan ideasi yhteydessä.

    Mikäli et saa lomakkeen lähettämisestä vahvistusta sähköpostiisi, ota yhteys diane(at)globex.fi tai puh. 050 565 9440. HUOM! TARKISTA MYÖS ROSKAPOSTIKANSIO!

  • 1. Osallistujan tiedot