POHJANMAAN VARHAISKASVATTAJA 2024

 TIDPUNKT OCH PLATS

Torsdag den 15.8.2024 kl.8-16
Vasa universitet Tervahovi, som ligger på adressen Wolffintie 34, 65200 Vasa


 PARKERING

Det finns ett begränsat antal avgiftsbelagda parkeringsplatser på området.


 ANKOMST OCH ANMÄLNING

Dörrarna öppnas kl. 8.00. Personliga namnkort finns reserverade åt alla deltagare. Dessa namnkort fungerar som inträde till evenemanget. Namnkorten finns i lobbyn på entréplan, sorterade i alfabetisk ordning enligt efternamn och det lönar sig att hålla kortet synligt under hela evenemanget. Klädförvaringen på evenemangsstället är avgiftsfri och obevakad.


 MÅLTIDER

Vi kommer att uppdatera matinformationen här senast den 2.8.2024.

Eftermiddagsfika ingår i priset och serveras under sista pausen.

För att undvika trängsel, önskar vi att gästerna besöker mässmontrarna före och efter måltiderna.


 PROGRAM

Evenemanget omfattar två föreläsningssalar. Anmälningarna till föreläsningarna har gjorts på förhand och varje deltagare har anmält sig till endast en sal.  Föreläsningarna på finska är i Levon och föreläsningarna på svenska är i Wolff. Det är alltså inte möjligt att delta i föreläsningarna i båda salarna.


 UTSTÄLLNING

I samband med evenemanget ordnas en utställning där deltagarna kan bekanta sig med utställarnas produkter och service samt göra inköp till arbetsplatsen och hemmet. Du kan bekanta dig med utställarna i förhand med utställarkatalogen samt i bottenkartan för utställningen.


 FÖRELÄSNINGSMATERIAL

Föreläsningsmaterialet finns den fr.o.m. den 16.8.2024 på adressen www.varhaiskasvattaja.fi och POHJANMAA


 RESPONSBLANKETT, NYA IDÉER OCH NYHETSBREV

Vi önskar att du ger respons på evenemanget så att vi också i fortsättningen kan erbjuda er allt bättre evenemang. Responsenkäten öppnas genast efter evenemanget på evenemangets hemsida. Vi tar gärna emot utvecklingsidéer och tips på utbildningsämnen på vår hemsida www.varhaiskasvattaja.fi . Där kan du även beställa vårt nyhetsbrev som tar upp aktuella frågor inom småbarnsfostran och där vi informerar om våra nya evenemang.


 FAKTURERING OCH ANNULLERING

Fakturorna skickas enligt faktureringsadress. Man kan annullera sitt deltagande avgiftsfritt ”senast 15.7.2024”. En förhindrad deltagare kan ersättas utan kostnad med en annan person.


 ANNAT

Globex förhåller sig rätten att använda bilder tagna under evenemanget på sina olika kanaler (sociala medier, websida, andra digitala medier). Ifall detta inte passar dig, vänligen meddela vår personal när du hämtar ditt visitkort. Observera våra andra doftkänsliga deltagare och undvik dofter under evenemanget. Tack.