Ilmoittaudu
Ohjelma (pdf)
Näytteilleasettajille

Vaasan yliopisto, Tervahovi, to 15.8.2024 klo 8-16

Tervetuloa kouluttautumaan ja viihtymään

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >>

Tervetuloa oppimaan uutta, kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, tapaamaan tuttuja ja viihtymään Pohjanmaan Varhaiskasvattaja 2023 -koulutustapahtumaan Vaasan yliopiston Tervahoviin torstaina 15.8.2024!

Tapahtuma on tarkoitettu niin julkisella kuin yksityisellä sektorillakin työskenteleville varhaiskasvatuksen päättäjille ja ammattilaisille. Tule mukaan yksin tai työyhteisösi kanssa päivittämään ammattitaitoasi ja nauttimaan koulutus- ja näyttelytapahtuman annista!

Huom! Tapahtumassa on erikseen luentosalit suomen- ja ruotsinkielisille luennoille. Valitse, kumpaan haluat ilmoittautua. Osallistuminen molempien salien luennoille ei siis ole mahdollista.

Katso viime vuoden osallistujien palautteita:

  • ”Todella mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä asioita, kiitos kaikille.”
  • ”Todella hyvät puhujat, itketti, nauratti, kosketti.”
  • ”Det var en bra dag med kunniga föreläsare som gav mig inspiration och viktig, aktuell faktakunskap.”
  • ”Tack för en intressant, lärorik och rolig dag.”
  • ”Kiitos, todella mahtavat luennoitsijat olitte valinneet jälleen. Ilo oli kuunnella ja paljon sai avaimia arkeen! Kiitos”

Ajankohtainen ja mielenkiintoinen ohjelma

Päivän ohjelma sisältää ajankohtaisia ja toivottuja puheenvuoroja suomeksi ja ruotsiksi.

Päivän aikana kuulet Kaisa Vuorisen innostavan esityksen vahvuusperustaisesta varhaiskasvatuksesta sekä Mirjam Kallandin voimaannuttavan osuuden toivon pedagogiikasta. Taidekasvatuksella on maagisia vaikutuksia varhaiskasvatuksen arjessa – siitä meille kertovat elävöidyin esityksin Sanna Diukman ja Linda Sundberg. Nina Rehn auttaa ymmärtämään työyhteisön haastavien tilanteiden dynamiikkaa sekä tarjoaa välineitä niistä selviytymiseen.

KATSO KOKO OHJELMA >>

Varhaiskasvatusalan näyttely

Tapahtuman yhteydessä järjestetään näyttely, jossa voi tutustua varhaiskasvatusalan näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin ja tehdä hankintoja työpaikalle ja kotiin. Vinkki: Ottamalla työpaikkasi laskutusohjeet mukaasi, voit tehdä hankinnat paikanpäällä laskulle.

Ilmoittaudu mukaan

Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >>

Huom! Vaasan kaupungin työntekijät ilmoittautuvat erikseen. Kysy tarkemmin lähiesihenkilöltäsi.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestävät Globex Information Oy yhdessä Vaasan kaupungin varhaiskasvatuspalvelujen kanssa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 15.7.2024. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.