POHJANMAAN VARHAISKASVATTAJA 2024

 AIKA JA PAIKKA

Torstai 15.8.2024 klo 8-16.
Vaasan yliopiston Tervahovi, Wolffintie 34, 65200 Vaasa.


 PYSÄKÖINTI

Tapahtumapaikan lähistöllä on rajallinen määrä maksuttomia parkkipaikkoja. Pysäköinninvalvontaa ei suoriteta 14.-15.8 Varhaiskasvattaja-tapahtuman-tapahtuman aikana.


 SAAPUMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN

Ovet avataan klo 8.00. Osanottajille on varattu henkilökohtaiset nimikortit. Nimikortit noudetaan saavuttaessa tapahtumaan – ne löytyvät sisääntulokerroksen aulasta sukunimen mukaan aakkostettuina. Nimikortti on pääsylippusi tapahtumaan. Tapahtumassa on maksuton ja vartioimaton vaatesäilytys.


 RAVINTOLAPALVELUT

Ravintola Mathildasta voi ostaa klo 8.00 alkaen kahvia, suolaista ja makeaa purtavaa sekä mm. virvokkeita ja makeisia.

Lounaan hinta on 12,50 € ja se sisältää liha- ja kasvisruokavaihtoehdot, salaatin ja kahvin.

Menu 15.8.2024
Sisilialaista seitanpastaa (*, A, ILM, L, M, Veg, VS)
Paseerattua kukkakaalisosekeittoa (*, A, G, ILM, L)
Butter Chicken (*, A, G, L)
Tummaa riisiä (*, G, L, M, Veg)
Salaatit, leivät levitteineen ja jälkiruokakahvi

Ryhmät voivat lähettää lounasvaraukset sähköpostilla: mathilda@compass-group.fi
Varauksen voi maksaa suoraan ravintola Mathildaan tapahtumapäivän aamuna. Lounasliput jaetaan maksun yhteydessä. Ryhmät voivat maksaa varauksen myös laskulla (laskutuslisä 25€).  Laskutustiedot tulee olla tilauksessa.

Erityisruokavaliot voi ilmoittaa sähköpostilla: mathilda@compass-group.fi

Iltapäiväkahvi sisältyy osallistumisen hintaan ja tarjoillaan viimeisellä tauolla.

Ruuhkien välttämiseksi toivomme porrastusta ruokailussa ja näyttelyosastoihin tutustumisessa.


 OHJELMA

Olet tapahtumaan ilmoittautuessasi valinnut, osallistutko suomenkielisille vai ruotsinkielisille luennoille. Suomenkieliset luennot ovat Levon -auditoriossa ja ruotsinkieliset luennot Wolff -auditoriossa. Salin vaihto kesken päivää ei ole mahdollista.


 NÄYTTELY

Tapahtumassa on näytteilleasettajia, joiden tuotteisiin ja palveluihin osallistujien on mahdollista tutustua ja tehdä hankintoja.


 LUENTOMATERIAALIT

Luentomateriaalit löytyvät 16.8.2024 lähtien tapahtuman kotisivuilta www.varhaiskasvattaja.fi ja siellä POHJANMAA.


 PALAUTELOMAKE

Muistathan antaa tapahtumasta palautetta, jotta tapahtumamme olisivat jatkossa entistäkin parempia. Palautekysely aukeaa heti tapahtuman päätyttyä tapahtuman kotisivuilla. 

Otamme mielellämme vastaan varhaiskasvattaja -tapahtumien kehittämisideoita ja koulutusaiheita kotisivuillamme http://www.varhaiskasvattaja.fi. Sieltä pääset myös tilaamaan uutiskirjeemme, jossa käsitellään varhaiskasvatuksen ajankohtaisia asioita ja kerrotaan uusista tapahtumistamme.


 LASKUTUS JA PERUUTUSEHDOT

Laskut lähetetään laskutusosoitteen mukaisesti kuukausi ennen tapahtumaa. Ilmoittautuminen on voitu peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus on tapahtunut viimeistään 15.7.2024. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen tai vaihtaa osallistujaa, ota yhteyttä sähköpostitse: diane(at)globex.fi.


 TAPAHTUMASTA OTETTUJEN KUVIEN KÄYTTÖ

Globex käyttää tapahtumassa otettuja kuvia nettisivuillaan ja sosiaalisen median kanavissa. Mikäli tämä ei sovi sinulle, ilmoittaisitko siitä henkilökunnallemme noutaessasi nimikorttisi. Huomioithan hajusteyliherkkyydestä kärsivät osallistujamme ja vältät hajusteiden käyttöä tapahtumapäivänä, kiitos!