Unelmien päiväkoti – työniloa ja hyvinvointia kaikille

PALAUTELOMAKKEELLE >>
KOULUTUSMATERIAALIT >>

AJANKOHTA

Tiistai 31.8.2021 klo 13-15

KOHDERYHMÄ

Vaikka otsikossa viitataan päiväkotiin, sopii webinaari koko varhaiskasvatuksen henkilöstölle

TAVOITE JA SISÄLTÖ

Milloin olet viimeksi pysähtynyt miettimään, mitä sinulle työssäsi kuuluu? Entä tiimillesi?

Oman hyvinvoinnin vaaliminen ja tiimin myönteinen ilmapiiri ovat edellytys laadukkaalle pedagogiikalle. Jotta lapsi voi kukoistaa varhaiskasvatuksessa, hän tarvitsee rinnalleen kukoistavan varhaiskasvatuksen ammattilaisen. Omista tarpeista huolehtiminen uhkaa kuitenkin usein unohtua kaiken kiireen alle.

Juuri nyt on hyvä hetki pysähtyä onnistumisien ja vahvuuksien äärelle. Aina ajoittain on myös tärkeää muistuttaa itselleen, miksi varhaiskasvatustyö on niin äärettömän tärkeää työtä. Tässä työhyvinvointia ruokkivassa webinaarissa tutustutaan monipuolisesti keinoihin, joiden avulla voi tukea omaa ja tiimin hyvinvointia.

 

KOULUTTAJAT

Liisa Ahonen, KT, kouluttaja, Kasvusto ja Piia Roos, VO, KT kouluttaja, Piia Roos Oy
Tutustu kouluttajiin tarkemmin TÄÄLLÄ

 

HINTA

Webinaarin hinta osallistujalle on 59 euroa sis. alv 24% (47,58e alv 0%).

Hinta sisältää webinaarin sekä Piia Roosin ja Liisa Ahosen kirjan ”Iloa ja oivalluksia!”.

 


ILOA JA OIVALLUKSIA –KIRJASTA

Varhaiskasvatuksessa pedagogiikan arviointi ja kehittäminen kulkevat tiiviisti käsi kädessä. Prosessin tulee olla systemaattinen ja perustua yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Prosessi tarvitsee tuekseen konkreettisia ja suoraan käytäntöön sovellettavia menetelmiä, joita tämä kirja tarjoaa runsaasti. Koska tavoitteena on toiminnan jatkuva parantaminen, kirjassa syvennytään myös varhaiskasvatuksen henkilöstön ammatillisen kasvun tukemiseen.


ILMOITTAUTUMINEN

Voit maksaa osallistumisen verkkopankissa pankkitunnuksilla tai luottokortilla tai myös laskulla, mikäli käytössäsi on y-tunnus. Laskulla maksettaessa hintaan lisätään  5 € (sis.alv 24 %) laskutuslisä/lasku.

Valitse ensin maksatko osallistumisen verkkopankissa/luottokortilla vai laskulla:

Maksan osallistumisen:

HETI VERKKOPANKKITUNNUKSILLA/LUOTTOKORTILLA >>

LASKULLA (Y-TUNNUS VAADITAAN) >>

Huom! Jos olet estynyt osallistumaan webinaariin, saat tallenteen, josta pääset katsomaan sen haluamanasi ajankohtana 14.9.2021 saakka. Myös Piian ja Liisan esitysmateriaalit jaamme osallistujille webinaarin jälkeen.