Tutustu alta Virtuaalialustan keskeisiin ominaisuuksiin:

REKISTERÖINTI Tapahtuman etusivulla on rekisteröintipiste, johon sinun täytyy ilmoittautua tullessasi tapahtumaan. Kun olet rekisteröitynyt tapahtumaan, pääset vapaasti tutustumaan tarjontaan. ensimmäisellä kerralla sinua pyydetään täyttämään Oma profiili-lomakkeen puuttuvat tiedot, kuten ammattinimikkeesi. Tässä vaiheessa kysytään, voiko tietojasi näyttää tapahtumassa muille osallistujille ja näytteillelasettajille sekä voiko tietosi luovuttaa näytteilleasettajille. Molempiin kannattaa vastata myöntävästi, jos haluat chattailla tuttujen kanssa sekä osallistua kilpailuihin ja arvontoihin ja saada myös tietoa mahdollisista voitoista!

TÄSTÄ REKISTERÖITYMÄÄN >> (Avautuu ma 11.1.)

  

TAPAHTUMASSA ON KAKSI PÄÄSALIA: Näyttely ja Luennot – aivan kuten perinteisessä tapahtumassakin. Valitse vapaasti kikkaamalla haluamaasi suuntaa!

NÄYTTELYOSASTOT: Klikkaa näyttelyssä osastoa, johon haluat tutustua tarkemmin. Voit mm. kerätä esitteitä, chattailla livenä, tutustua tietoiskuihin, pyytää yhteydenottoa, osallistua kilpailuihin tai arvontaan tai pitää jopa videopalaverin näytteilleasettajasta riippuen. Näyttelyn livepäivät ovat ke 13.1. ja la 16.1. klo 9-16.

LUENTOSALIN aulassa näet tarjolla olevat luennot, jotka voivat olla joko tallenteita, webinaareja tai livestriimejä. Klikkaa valitsemasi salin ovea ja istahda katselemaan luentoa! Jos kyseessä on maksullinen luento, sinut ohjataan ensin maksamaan. Mikäli olet maksanut luennon jo etukäteen, pääset suoraan sisälle katsomaan luentoa. Tässä tapahtumassa maksullinen liveluentopäivä on la 16.1. klo 9-16.

Joidenkin näytteilleasettajien osastoilla on näkyvissä Rekry-tunnus. Siitä tiedät, että heillä on työtä tarjolla! Käy kurkkaamassa ja kysymässä!

Kätevä Oma Expo -palvelu löytyy tapahtuman ylävalikosta. Sinne voit kerätä talteen näytteilleasettajan materiaaleja tai rakentaa oman tapahtuma-aikataulun sen perusteella, mitä luentoja haluat katsoa.

Voit jutella muiden messuvieraiden kanssa ja tarkistaa, löytyykö tuttuja! Omien profiilitietojesi näkymiseen muille tapahtumavieraille kannattaa siis myöntää lupa, jotta pääsette juttelemaan.