Ilmoittaudu
Näytteilleasettajille

Kuusankoskitalo, Kouvola, La 11.6.2022 klo 8-16

Näyttelyn pohjakartta >>

Tutustu näytteilleasettajiin ennakkoon >>

TURVALLINEN TAPAHTUMA

Päivitämme tähän terveysturvallisuusohjeet kulloisenkin koronatilanteen mukaisesti. Tästä löydät ohjeet, jos esim. tapahtumassa vaaditaan koronapassia.

Vihdoinkin pääsemme kohtaamaan toisemme koronatauon jälkeen! Voit ilmoittautua mukaan turvallisin mielin, sillä huolehdimme tapahtuman terveysturvallisuudesta monin tavoin. Tapahtumassa on esim. tarjolla kasvomaskeja ja käsidesiä.

Ethän osallistu sairaana tai jos sinulla on flunssan oireita.

KATSO TARKEMMAT terveysturvallisuusOHJEET >>

Tervetuloa kouluttautumaan ja viihtymään

Kuusankoskitalo täyttyy kesäkuussa Kymenlaakson varhaiskasvattajista! Tervetuloa kouluttautumaan, verkostoitumaan, tutustumaan ammattinäyttelyyn ja viihtymään voimaannuttavaan koulutuspäivään lauantaina 11.6.2022!

Tapahtuma on suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja päättäjille niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla ammattiasemasta riippumatta.

Monipuolinen ohjelma

  • Marita Neitola puhuu lapsen käyttäytymisen haasteista ja niihin vaikuttamisesta varhaiskasvatuksessa
  • Anna Rainion esityksessä kuullaan ilmiölähtöisestä eheyttämisestä aikuisten ja lasten välisen yhteisleikin ja mielikuvitusmaailmojen kautta
  • Juha Hakala pureutuu kahdessa erillisessä luennossaan tärkeisiin kysymyksiin. Miksi ”miksi” on tärkeä kysymys? Entä miksi – pinnistelyn sijaan – kohtuus kannattaa?

KATSO OHJELMA TÄSTÄ >>

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >>

Järjestäjä

Tapahtuman järjestävät Globex Oy yhdessä Kouvolan kaupungin varhaiskasvatuspalvelujen kanssa.

Peruutusehdot

Ilmoittautumalla hyväksyt peruutusehdot. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 11.5.2022. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.

Verkkokauppaoston peruuttaneilta (11.5.2022 saakka) palautetaan lipun summa vähennettynä 5 euroa toimistokuluja.

Katso tarkemmat ehdot >>