Ohjelma (pdf)
Ohjeet osallistujille
Näytteilleasettajille

Jyväskylän Paviljonki, TO-Pe 9.-10.11.2023

Tervetuloa oppimaan uutta, kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, verkostoitumaan, tutustumaan päiväkoteihin ja näyttelyyn sekä viihtymään iltajuhlaan lapsen tueksi -tapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin 9.-10.11.

Lapsen tueksi -tapahtuma on suunnattu varhaiserityiskasvatukseen ja lapsen tukeen. Tapahtuman puheenvuorot sisältävät innostavasti uusinta tutkimustietoa sekä arjen kokemusta. Kaikki tapahtuman luennot ja puheenvuorot pitävät sisällään varhaiserityiskasvatuksen näkökulman.

Mikä tapahtuma?

Varhaiskasvatukseen osallistuvan lapsen oikeus tukeen vahvistui elokuussa 2022, kun varhaiskasvatuslakia uudistettiin. Lapsella on nyt oikeus saada perustoiminnan lisäksi yleistä, tehostettua tai erityistä tukea. Uudistettu laki haastaa varhaiskasvatuksen toimijat kehittämään tuen määrittelyä, toteutusta ja henkilöstön osaamista.

Kunnat ovat voineet vahvistaa uudistuksen toimeenpanoa Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella ja avustuksella.  Avustuksen avulla on palkattu uusia asiantuntijoita, kehitetty inklusiivista toimintakulttuuria, luotu uusia toimintamalleja sekä parannettu henkilöstön osaamista.

Tule verkostoitumaan ja kuulemaan, millaisia erilaisia uusia tapoja toimia on kehitelty ympäri Suomen ja samalla kehittämään ja juhlistamaan suomalaista varhaiskasvatusta!

Ajankohtainen ja mielenkiintoinen ohjelma

Katso ohjelma >>

PäiväkotiVierailut

Perjantaina 10.11. järjestetään vierailukäyntejä Jyväskylän päiväkoteihin. Voit valita 3 eri vaihtoehdoista. Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

LISÄTIETOJA >>

Iltatilaisuus

Torstaina 9.11. pääset verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja nauttimaan iltatilaisuuden tarjoiluista ja esiintyjistä.

LISÄTIETOJA >>

Varhaiskasvatusalan näyttely

Tapahtuman yhteydessä järjestetään näyttely, jossa voi tutustua varhaiskasvatusalan näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin ja tehdä hankintoja työpaikalle ja kotiin.

Haluatko mukaan näytteilleasettajaksi? Lue lisää >>

Näyttelyn pohjakartta >>

Hinnat ja ilmoittautuminen

Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Voit valita näistä vaihtoehdoista (hinnat/hlö ja alv 0 %):

a) KOKO TAPAHTUMA: Kahden päivän ohjelma siihen merkittyine tarjoiluineen, iltatilaisuus tarjoiluineen sekä päiväkotivierailut pe 10.11. (paikkoja rajoitetusti): 390 €. Vähintään 5 hlön ryhmät: – 10 % eli 351 €.

b) YKSI PÄIVÄ: Yhden päivän ohjelma siihen merkittyine tarjoiluineen (valitse to 9.11. tai pe 10.11.): 195 €

c) ILTAJUHLA: torstain 9.11. iltatilaisuus erikseen ostettuna: 95 €

ILMOITTAUDU >>

Huom! Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksen työntekijät ilmoittautuvat erikseen. Kysy tarkemmin lähiesihenkilöltäsi.

 

Järjestäjä

Tapahtuman järjestävät Globex Oy ja Vertikal Oy yhdessä Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalvelujen kanssa.

             

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 9.10.2023. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.