lasten neuropsykiatriset häiriöt – tunnistaminen ja tuki

PALAUTELOMAKKEELLE >>

Esitysmateriaalit >>


Torstai, 31.3.2022 klo 12-14

KOHDERYHMÄ

Webinaari sopii varhaiskasvatuksen ja alkuopetuksen koko henkilöstölle

SISÄLTÖ

Anna Kantele käy puheenvuorossaan läpi sitä, millä tavoin neuropsykiatriseen häiriöön liittyvät piirteet tai haasteet voivat näkyä arjessa.

Marita Neitola kertoo, mistä ja miten lapselle saadaan tukea tarkkaavuuteen, toiminnanohjaukseen ja tunteisiin. Esityksessään Marita tarkastelee tunnetovityöskentelyä ja sen mahdollisuuksia niiden lasten parissa, jotka tarvitsevat tukea neuropsykiatrisen haasteiden vuoksi. Teemoina ovat tunnetaidot ja niiden oppiminen, toiminnanohjauksen ja tarkkaavuuden tukeminen, tunnetovit ja niiden toteuttaminen sekä luova työskentely.

KOULUTTAJAT

Anna Kantele, lastenpsykiatriaan erikoistuva lääkäri, KYS
Marita Neitola, KT, yliopistonlehtori, eo, työnohjaaja, lasten tunnetaito-ohjaaja, Opettajankoulutuslaitos, Turun yliopisto

Tutustu webinaarin kouluttajiin TÄÄLLÄ >>

HINTA

Webinaarin hinta on 45 € sis. alv 24% (36,23 € alv 0%).

Hinta sisältää webinaarin, sähköiset esitysmateriaalit sekä webinaaritallenteen viikon ajaksi.

Kysy tarjousta vähintään 20 hlön ryhmille sähköpostilla: diane(at)globex.fi

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu webinaariin pe 25.3.2022 mennessä. Voit maksaa osallistumisen verkkopankissa pankkitunnuksilla tai luottokortilla tai myös laskulla, mikäli käytössäsi on y-tunnus. Laskulla maksettaessa hintaan lisätään 5 € (sis.alv 24 %) laskutuslisä/lasku.

Huom! Jos olet estynyt osallistumaan webinaariin, saat tallenteen, josta pääset katsomaan sen 7.4.2022 saakka. Myös kouluttajien esitysmateriaalit jaamme osallistujille webinaarin jälkeen.

PERUUTUSEHDOT

Peruminen on mahdollista ke 23.3.2022 asti. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuitenkin kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.