Webinaari: varhaiskasvatuksen Tulevat tähdet

9.11.2022 HUOM! Tapahtuma peruttu. IlmoittautuneIlle lähetämme tarkempia tietoja erikseen. 

AJANKOHTA

Ti 15.11.2022 klo 13-15 -> Peruttu

KOHDERYHMÄ

Varhaiskasvatuksen henkilöstö ja oppilaitokset.

 

SISÄLLÖT JA TAVOITTEET

Varhaiskasvatuksen salaisuudet avautuvat sekä arjessa opitun että tutkimuksen ja teorian kautta. Kokonaisuudessa tarvitaan sekä tekijöitä, näkijöitä että tutkijoita.

Globex on toteuttanut 15 vuoden ajan varhaiskasvatuksen ammattilaisille suunnattuja tapahtumia, joissa ammattilaiset ovat voineet perehtyä varhaiskasvatuksen uusiin, tuoreisiin tuuliin ja tutkimustuloksiin. Tässä webinaarissa tarjoamme ainutkertaisen estradin varhaiskasvatuksen tulevaisuutta rakentaville vielä melko tuntemattomille asiantuntijoille eli Varhaiskasvatuksen Tuleville Tähdille. He esittelevät webinaarissa uunituoreita tutkimuksiaan ja avaavat niiden tulokset ja johtopäätökset.

On erittäin tärkeää luoda uusia ja pysyviä yhteyksiä kentän ja tutkimuksen välille. Molempien osaaminen ja tieto rakentavat varhaiskasvatuksen hienoa tulevaisuutta – Lapsen parhaaksi.

Globex yhdistää tekijät, näkijät ja tutkijat – kaikkia teitä tarvitaan!

 

KOULUTTAJAT eli tulevat tähdet

Tutustu puhujiin ja heidän aiheisiinsa täällä >>

 

HINTA

Webinaarin hinta on 45 € sis.alv 24 % (36,23 € alv 0 %). Opiskelijat 20 € sis.alv 24 %.

Hinta sisältää webinaarin, sähköiset esitysmateriaalit sekä webinaaritallenteen toukokuun loppuun.

Kysy tarjousta vähintään 20 hlön ryhmille sähköpostilla: diane(at)globex.fi

 

ILMOITTAUTUMINEN

9.11.2022 HUOM! Tapahtuma peruttu. IlmoittautuneIlle lähetämme tarkempia tietoja erikseen. 

Valitse, maksatko osallistumisen verkkopankissa/luottokortilla vai laskulla. Laskulla maksettaessa (Y-tunnus vaaditaan) hintaan lisätään laskutuslisä 5 €/lasku.

Huom! Jos olet estynyt osallistumaan webinaariin, saat tallenteen, josta pääset katsomaan sen haluamanasi ajankohtana 30.11.2022 saakka. Myös esitysmateriaalit jaamme osallistujille webinaarin jälkeen.

Peruminen on mahdollista 15.10.2022 asti. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuitenkin kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.