Työhyvinvoinnin askelmerkit – psykologinen palautuminen ja uteliaisuuden supervoima!

7.9.2022 HUOM! webinaari on peruttu! Tiedustelut: diane(at)globex.fi

AJANKOHTA

To 15.9.2022 klo 12-14

KOHDERYHMÄ

Webinaari sopii varhaiskasvatuksen koko henkilöstölle

SISÄLTÖ

Anna Helena Saariahon osuuden tavoitteena on oivalluttaa kuulijaa havaitsemaan, mitkä asiat vievät energiaa ja jaksamista omassa arjessa sekä lisätä ymmärrystä siitä, kuinka stressinsäätelyn ja tietoisen psykologisen palautumisen avulla omaa hyvinvointia voi kohentaa ja ylläpitää kestävällä tavalla. Luento avaa itsetuntemuksen, itsesäätelytaitojen ja oma hyvinvoinnin johtamisen merkitystä, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osatekijöitä ja niiden merkitystä itsensä, työnsä ja hyvinvointinsa johtamisessa. Esitys auttaa ymmärtämään tekijöitä, joihin voimme itse vaikuttaa. Se tarjoaa työkaluja, joilla omia säätely- ja palautumistaitoja voi kehittää. Oman hyvinvoinnin johtaminen on taitolaji, jota täytyy harjoitella ja kehittää kuten muitakin taitoja.

Mertzi Bergmanin osuuden tavoitteena on saada ideoita, työvälineitä ja näkemystä uteliaisuuden supervoiman hyödyntämisestä työyhteisöissä. Mertzi kertoo, miksi utelias työyhteisö menestyy ja voi hyvin. Mitkä ovat uteliaisuuden myytit ja kuinka ne murramme? Entä miten lisäämme uteliaisuuden supervoiman avulla työn mielekkyyttä ja kiinnostavuutta? Kuinka uteliaisuuden taito ja asenne auttavat meitä muutoskestävämmiksi? Miksi on juuri nyt aika ottaa uteliaisuus koko työyhteisön voimavaraksi? Kuinka meistä jokainen voi toimia elinikäisen uteliaisuuden lähettiläänä juuri tänään?

KOULUTTAJAT

Anna Helena Saariaho, FT, ratkaisukeskeinen valmentaja, aivojen hyvinvoinnin ja stressinsäätelyn asiantuntija
Mertzi Bergman, FM, kouluttaja, kirjailija

Tutustu webinaarin kouluttajiin TÄÄLLÄ >>

HINTA

Webinaarin hinta on 45 € sis. alv 24 % (36,23 € alv 0%).

Hinta sisältää webinaarin, sähköiset esitysmateriaalit sekä webinaaritallenteen viikon ajaksi.

Kysy tarjousta vähintään 20 hlön ryhmille sähköpostilla: diane(at)globex.fi

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu to 8.9.2022 mennessä. Voit maksaa osallistumisen verkkopankissa pankkitunnuksilla tai luottokortilla tai myös laskulla, mikäli käytössäsi on y-tunnus. Laskulla maksettaessa hintaan lisätään 5 € (sis.alv 24 %) laskutuslisä/lasku.

Valitse, maksatko osallistumisen verkkopankissa/luottokortilla vai laskulla:

Huom! Jos olet estynyt osallistumaan webinaariin, saat tallenteen, josta pääset katsomaan sen haluamanasi ajankohtana 23.9.2022 saakka. Myös kouluttajien esitysmateriaalit jaamme osallistujille webinaarin jälkeen.

PERUUTUSEHDOT

Peruminen on mahdollista to 1.9.2022 asti. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuitenkin kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.